Tmc Marine Watersport
De watersport zaak die wel tijd heeft!

Tmc Marine Watersport is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op de watersport. Opgericht door Tyhrone Michael Contein, een ondernemer met zeer veel ervaring in de watersportbranche, bieden wij onze klanten een uitgebreid assortiment aan diensten en producten.

Tmc Marine Watersport is gestart in een garagebox in Heinenoord en is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met een ruime bedrijfslocatie van 366m2 aan de Sikkel 38c in Heinenoord. Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste technologieën en onze monteurs hebben de kennis en vaardigheden om uw boot of motor in topconditie te houden.

Bij Tmc Marine Watersport staat klanttevredenheid centraal. Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden en streven naar een hoog niveau van service. Onze focus ligt op veiligheid en het verzekeren van een plezierige ervaring op het water.

Bij Tmc Marine Watersport kunt u terecht voor onderhoud, reparatie, verhuur en verkoop van buitenboordmotoren, boten en waterscooters. Ook hebben wij een kleine winkel bij onze werkplaats waar u terecht kunt voor allerlei benodigdheden voor uw boot.Het team van Tmc Marine Watersport bestaat uit vijf personen, elk met hun eigen specialisatie en kennis. Tyhrone Contein, onze oprichter, is de drijvende kracht achter ons bedrijf. Hij heeft de afgelopen jaren in verschillende watersport werkplaatsen gewerkt om zijn ervaring en kennis op te bouwen. Dit heeft hem geholpen om zijn passie voor de watersport om te zetten in een bloeiend bedrijf.


Kortom, Tmc Marine Watersport is uw partner op het gebied van watersport. Wij streven naar een hoog niveau van service en klanttevredenheid en hebben de kennis en ervaring om u te helpen bij al uw wensen en vragen op het gebied van watersport. Kom gerust eens langs op onze nieuwe locatie en maak kennis met ons team en ons assortiment. Wij kijken er naar uit om u te helpen!